rindu merindui ♥



date ; 22 of may '11
time ; 10.50 p.m malaysia ^^v

salamsalam semua warga mengintip ♥ tu dia! barang semua macam nak kahwin lari dekat lombok je! :) hari ini sibuk mengemas kini borang , selakselak borang beribu kali , kirakira barang berjuta kali dan akhirnya sekarang boleh tarik nafas panjangpanjang huh! huh! huh! :) alhamdulillah semua dah disiapkan walaupun "last minute" ! maaf saya sangat "last minute person" haha X) okey mudahmudahan esok akan berjalan lancar dan menjadi mudah untuk saya ! takmohnangis! cover macho athirah! :) nak tidur awal ni ! doakan kte yang terbaik terbaik terbaik untuk setahun di sana! terima kasih daun keladi! nah flyingkiss *tangkaptangkap :)


saya akan rindu awakawak baju ungu ♥




saya akan rindu awak yang baju pink sedang bermesej! eh! bukan awak ye rambut pacak




saya akan rindu awak yang bertudung hitam bergigi besi yang cool




saya akan rindu awak tudung kelabu yang suka buat dua jari bila tangkap gambar



bak kata semualah yang kte akan rindu! meowmeow semua ! ala ni tak suka ni bila tak ada meow samasama :( nasib baik ko dapat dekat je athirah! boleh balik selalu yeiyei *lompatbintangcomelcomel :) okey selamat tinggal dan salam dan selamat malam semua ♥


semoga athirah berjaya dengan cemerlang gemilang terbilang di matrik sana dan gembira selalu ! mudahkanlah perjalanan athirah di dunia dan akhirat kerana saya sayang dia sangatsangat haha x) *mukaperasan! dandandan kuatkanlah hati athirah yang kental macam batu itu supaya dia tak nangis selalu! aminaminamin

xoxo;
athrh lani
COPYRIGHT @ATHRH-LANI, ALL RIGHTs RESERVED