my classmate :)



date ; 15 of may '12
time ; 11.42 p.m malaysia ^^v

assalamualaikum semua! eh kte rajinlah hari ni nak taiptaip cerita hekhek *buatmukabanggahabis* erm sebenarnya kte saja nak habiskan petang ni selain TIDUR jee :( tak moh tidur petang nanti otak lembab .. bagi hilangkan mengantuk , kte nak tulis dan bercerita tentang kawankawan M5T22 di KMPk sesi 2011/2012 :)jadi rasanya entry hari ni panjang berjela lah ye.. kalau bosan sila hilangkan diri dengan segera sebelum terlambat ! okay sebelum tu nak tarik nafas panjangpanjang supaya tak rindu korang eceh haha :)

okay start dengan gadisgadis comellah :)
KAK ZATI
~ kak zati sangat baik dengan kte :) mulamula pendaftaran dekat dewan tu pun jumpa kak zati dengan azzah dulu kan ? ingatkan kawan sama umur tibatiba kak zati cakap "sebenarnya kte xpdt" wah akak rupanya .. sukahti kte je tarik tangan kak zati lompatlompat waktu tu kan? kurang asam betul! kak zati sangat comel pluss suka senyum dan pendiam orangnya! fedup bila tengok kak zati pendiam so kte kacaulah kak zati :) dan kak zati pun mula aktif berkatakata dengan kte dan pandai menyakat sekarang ni eceh :) rindu kak zati!

KAK QIL
~ kak qil :) comel dan sweet orangnya! semua panggil kak qila tapi kte panggil kak qil sebab kte sukalah dan kak qil tak marah pun :) kak qil pun awet muda ingatkan sama umur ruparupanya akak ye ? hadui asyik kena tipu je! mencik ah! kak qil banyak tolong kte dengan pelajaran dan kak qil suka nyakat kan? tapi tak selalu hekhek! rindu kak qil !

kak didy
~ sukanya panggil kak didy rather than kak nadia :( tak best! kak didy sebenarnya kte jeles dengan kak didy sebab kak didy tinggi dan cantik! mulamula jumpa dalam kelas biology madam hayati sesi kenalkenal YA ALLAH rasa macam nak lari diri je .. tingginya kakak ni cantik pula tu.. tapi kak didy tak sombong pun, baik sangat! rindu kak didy !

AZZAH
~ rasanya tak perlu kot bercerita tentang manusia yang sangat rapat dengan kte ni? banyak dah cerita tentang dia dalam blog ni lebih dari tuan blog itu sendiri! mana aci awak je muncul! kalau kte bercerita dari first day kte jumpa gerenti kte akan gelak besar tak berhenti sampai muka merah kan azzah? apaapa pun saya rindu awak sangatsangat! rindu nak gaduh manja , rindu nak share rahsia , rindu nak dengar awak gelak start enjin tu, rindu awak tidur bilik saya dan saya akan menyesal kalau saya tak kawan dan tak jumpa awak waktu dekat KMPk :( okay dah! nanti awak over terdonut haha :)

AIN BASIRAH
~ yang awak ni pula rasanya dah bercerita habis dekat post lepas tentang birthday awak kan? takmoh dah cerita nanti ada orang jeles macam azzah haha :) apapun awak best! awak sporting! rindu nak peluk awak, rindu nak nangis dekat awak , rindu nak bercerita dekat awak sampai awak naik bosan haha :) saya suka sangat dekat awak sebab awak terlalu baik dengan saya dan tiada siapa boleh ganti tempat awak disisi saya! okay jangan terkembang sangat ye :)

CHE NURUL AIN
~ ini first time nama awak dicatatkan di dalam blog saya kan? che seorang yang sangat lembut walaupun nampak macam gengster! nampak je macam tapi hadui lembut yang amat sampai kte pun terlembut eceh! che mulamula kenal dalam kelas bi dan awak bercerita dengan azzah yang awak tak tahu bi dan awak takut bi , walaupun waktu tu kte dengar je tapi kte suka dengar awak cakap! comel :) awak banyak bantu saya dalam fizik , math , chemistry ! terimakasih banyakbanyak ! rindu che yang amat!

IZNI
~ first time nampak awak dekat sesi kenalkenal kelas fizik Sir Adi :) awak cakap awak sekolah convent ipoh dan saya berminat nak kawan dengan awak waktu tuu sebab awak macam peramah orangnya :) awak duduk tingkat tiga kan? selalu sembang dengan awak jerit nama awak bila awak turun tangga nak pergi makan kan? mesti rindu kte kan? haha :) awak baik dan pandai! mulamula kte sangat jeles dengan awak sebab awak pandai spm 8A kan ? comel pula tu! sampai kte tanam azam nak jadi pandai macam awak hekhek *pecahrahsia* rindu izni!

RUSNA
~ awak kembar saya , itu orang cakap lah :) awak pun pandai sangat! awak budak asrama dan spm awak macam izni kan? mulamula awak rapat dengan izni jee.. lastlast rapat juga dengan kte kan :) ye saya jeles sebab awak pandai sangat! awak bebahasa inggeris sangat lancar dan kte simpan azam nak jadi macam awak, bangga tak? kte nak jadi pandai macam awak! awak baik dengan kte , sangat lembut haha :) rindu rusna!

MIRR
~ ingat lagi first time jumpa kamu first day dalam bilik tutoran , kmu duduk depan sekali .. waktu mulamula kte masuk kmu toleh je ,kte ingat kmu xpdt takut je tahu! sebab kmu nampak garang :( lepas sebulan kot , kte dah rapat kan? suka kawan dengan kamu sebab kamu baik dengan kte ! kalau kte panggil kak mirr pun kamu tak marah kan? kmu suka lagi adalah! siap panggil kte adik :) hekhek sukanya! rindu mirr!

NISA'
~ nisa' :) awak manis orangnya! suka bila pandang awak ! awak kelakar pun ada , senyum mata bolat gitu ! kte tak rapatkan sampailah masuk semester dua baru kte kenal rapat kan? siap gelak samasama pelukpeluk tolaktolak hee :) rindu nisa'!

YANIE
~ kte ingat tentang kamu ialah SBPI haha :) itu je kte ingat since sesi kenalkenal awal minggu ! awak comel, saya suka! awak pandai saya jeles! awak baik dengan kte! sangat baik! bilik awak tingkat empat dan kte suka pergi bilik kmu untuk kacau kmu sambil buat muka lapar dan kmu bagi makan maggi yei! awak banyak bagi nasihat dekat saya dan saya akan selalu ingat semua itu! bagi kte , kmu sangat kelakar! kte mula rapat semester duakan? sebab kte satu group lab chemistry dan kmu selalu buli kte :( tapi kte tahu sebab kamu sayang kte eceh! haha rindu yanie sangatsangat!

SHIMA
~ shima sangat manis dengan senyuman dan katakata awak! mata awak bolat eh? okay jeles! awak sangat rajin dan saya jeles dan saya cuba untuk jadikan awak pembakar semangat untuk saya rajin macam awak :) suka tak? rindu shima!

ZAIREEN
~ zair , bila awak senyum saya suka! maniss! erm awak kelakar dan awak pelik orangnya! awak sukakan benda yang pelikpelik dan suka baubau kan? haha kelakarnya bila ingat dekat kmu! kmu pandai , dan kte kadangkaaang jeles dengan keppandaian awak tu.. diamdiam ubi berisi, dan saya ambil pepatah tu untuk jadi pandai macam awak! saya tahu saya tak sepandai awak tapi saya nak juga jadi pandai :) rindu zair!

TAHERA
~ tahera sangat pendiam ! kte tak tahu macam mana nak sembang dengan kmu sebab kte takut kte terover bila bersembang hee :) nanti kamu marah kte pula tapi kmu selalu senyum dekat kte kan? suka! rindu tahera!

TINTIN
~ mulamula nampak awak dekat sesi kenalkenal , kte jeles dekat awak sebab awak cantik, pandai , budak mrsm lagi ! pakej lengkap! tapi awak jadikan semangat saya lebih membara untuk lebih pandai sebab saya nak jadi macam awak juga hee (okeyoverkan) rindu fatin!

KIM & JOE ANN
~ awak berdua je non malay dalam kelaskan? tapi saya suka dengar pelat bm awak berdua! comel gila! awak berdua memang comel , pandai dan saya agak cemburu di sini eceh! rindu joe ann dan kim!



panjang dah ni tapi biar ah! okay start with jejaka hangat dipasaran pula

NAMI
~ nananamimimi , kmu tinggi dan kte tak suka sebab kte kena selalu dongak bila cakap dengan kmu.. semester satu , kte selalu kacau kamu sampai kamu malu kan? sorrylah! jangan ambil hati kay! peace! kmu baik sebab kmu baiklah! tapi kmu kejap je dekat KMPk sebab kmu terbang ke unta kan? kesian tiga orang budak hitam eh budak lelaki tutor kte tu haha :) kte tahu kmu pandai sebab kmu.. entahlah tapi kte tahu kmu pandailah! rindulah kte :)

SYS
~ redzuan sorry sebab selalu panggil kmu dengan 'sys' :) kmu tak marah kan? sukakan? merah muka tuu haha :) sorry sebab selalu kacau kamu sampai kmu tak tahu nak cakap apa kan? sebab kmu baik , kte selalu lah kacau kmu ! sekolah convent dengan sys kan kawan baik eceh! kte tahu kmu pandai sebab kte tengok gaya kmu tu pandai nye budak ni (adabunyijeleske?) rindulah kte :)

USTAZ
~ hizwan :) muka baik je selalu senyum bila kena kacau dengan kte ! kadangkadang tu malu juga nak kacau kamu tapi bila kmu senyum je kte tak puas hati! kenapalah budak ni asyik senyum bila kte kacau? entahentah dalam hati tu membara marahmarah kte kan? sorry lah! best bila group MUET dengan kmu sebab kmu selalu cerita hantu dan kte tutup telinga nyanyi sorangsorang sebab takmoh dengar kamu bercerita hantu haha :) banyak dapat mesej CELCOM? celcom extra lah ye? pandai je okay kelakar gila waktu MUET tu ! rindulah kte :)

JO-ON
~ semester satu kte agak rapat lah jugakan? siap call minta nyanyi lagu birthday kmu kan? tak malu! segan ah! kmu abang yang sangat baik! baik dengan kte dan kmu layan je bila kte merepek dekat kmu kan? baiknya! dan kmu ada bagi kte nasihat dan kte ingat nasihat tu selalu :) tapi bila masuk semester dua kte rasa macam kmu lain gila! dah tak rapat kan? tegur pun tak! kamu lah selalu ponteng kelas tapi dating boleh pula datang! sepak kang! tapi thanks sebab layan kte :) rindulah kte !

AIR
~ walaupun kmu marah kte bila panggil kmu air dan suruh kte panggil kmu anuar tapi suka hati kte lah kan? kmu marah kte sebab selalu jeling kamu tapi suka hati kte lah! haha :) kelakar juga kadangkadang kmu ni :) rindulah kte

LIGER
~fizi, seingat kte first time kte jumpa kmu waktu semester satu , waktu edar jadual waktu kelas dan kte terambil kelas T22B dan kte bagi kmu balik sebab malu tersalah ambil dan kmu senyum dan ketawa :( sampai hati budak ni! tapi kmu pandai! kte tak suka sebab kmu pandai! sorry sebab buat kmu rasa bersalah pasal terbaling pemadam tu? kte tak marah kmu pun waktu tu just malas nak layan drama korang budak lelaki ni haha suka tak tak dilayan? siap tanya nak aiskem tu! kadangkadang mesej marah kte suruh kte fokus dalam LH bila kte sembang dengan kak amal dan kak zati! rasa macam nak baling kerusi je dekat kmu tuu! haha tapi kmu baik sangat dengan kte sampai ada yang jeles wootwoot :) rindulah kte!

NUUB
~ ingat tak? semester satu kte selalu bertengkar? kamulah derhaka dekat kte! asal panggil kte toyol hah galah? waktu tu rasa macam nak cekik kmu tapi kmu terlalu galah sampai kte terpaksa dongak bila cakap dengan kmu! setiap kali masuk lab mesti gaduh dengan kmu! tapi masuk semester dua kmu dah tak panggil kte dengan panggilan bukanbukan tu except KTEKTE? tapi tak pe kte tak marah! bak aiskem! kmu baik kot tapi semester dua kmu selalu sangat ponteng kelas dan kte tak suka ! malas nak ambil tahu pasal kmu dan joon sebab korang jadi macam tu.. korang berubah tibatiba :( (taksedihpun) rindulah kte :)

IDZ
~ first kenal kamu dekat lab bio miss hayatul suruh kmu masuk group kte dan kmu sangat senyap dekat sebelah kte! okay kte sangat takut waktu tu dan kte yang mula sembang dengan kmu dulu dan kmu senyum je tak layan :( sedih! tapi seminggu dua lepas tu kmu dah pandai kacau kte tutup lampu microscope bila kte observe specimenkan? banyak kali pula tu! kte peliklah asal rosak ke benda ni gelap ruparupanya ada tangan yang menutup suis ei nakal gila kmu waktu tu (ecehsweettakbahasakte?okaymuntahkuning)kmu pandai 4flat dan kmu jadi mentor kte kejap dan kmu budak mrsm! hebatkan? ada peminat ramai pula tuu okay covercover idz jangan kembang sangat! rindulah kte!

panjangkan entry kali ini :) memenuhi kehendak peminat eceh (silalahterasa) kalau bosan boleh pergi jauhjauh ! selamatmalam takecare :)


xoxo;
athrh lani
COPYRIGHT @ATHRH-LANI, ALL RIGHTs RESERVED