salam rejab :)

date ; 24 of may '12
time ; 11.56 p.m malaysia ^^v

assalamualaikum semua :) *bagisenyumanmanis* SALAM REJAB kawankawan! harap tak terlambat hikhik! siapa puasa sunat rejab angkat tangan :) alhamdulillah kte dengan family puasa genap dah tiga hari yei *sengih* apa pula tak sukanya? suka gila bila puasa! makan sedapsedap bila berbuka dan hari ni istimewa sikit sebab berbuka di luar *angahalongtengahjelestuu*


solat maghrib dekat masjid dulu before searching a good restaurant hik




best tempat ni :)



eh dah habislah , sorry tak de untuk awak hik :)


best sangat bila puasa sebab rasa seronok ! awak pula macam mana puasa? mesti hebathebat kan? semoga puasa sunat rejab yang kte semua lakukan ni diterima Allah swt *aminamin* dan harap puasa kte semua ni bukan dapat lapar je huk :( okay esok last day untuk ayahibulaa sekolah/kerja so SERONOKNYA! *hooraylompatlompatatassofa* cuti panjang ni bolehlah jalanjalan jauh! kte pergi timur :) jeles lah tu! *angatkeningkiri* okaylah nak tidur ni! mimpi indah :) selamat tengah malam :) takecare!

eh kenalah ada gambar tuan punya blog kan? bukan selalu pun :) asal? kte memang perasan pun! kau tak suka? blah! huk :P




xoxo;
athrh lani

huk :(

date ; 21 of may '12
time ; 05.01 p.m malaysia ^^v




assalamualaikum semua :) hai! rindu dekat awakawakawak tiga orang tu :( kay lap air mata , hembus hingus dekat langsir huk ! bila awakawakawak tiga orang nak balik rumah? rindu sangat (overkan) huk itu je nak sampaikan :( kbye!

xoxo;
athrh lani
COPYRIGHT @ATHRH-LANI, ALL RIGHTs RESERVED