all in one :D

date ; 05 of oct '12
 time ; 04.55 p.m malaysia ^^v


 assalamualaikum kawankawan yang dirindui ewah *tarianzapin* hihi :) sihat tak? hidup macam mana? kte sihat alhamdulillah , baru lepas demam teruk tapi sekejap je sebab angah jaga kte waktu demam hihi :D angah mandikan kte , angah urutkan badan kte , angah urutkan kepala kte ,angah suapkan makan , angah tidur dengan kte (bilik angah), angah bawa kte ke PKU , semua angah jagakanlah hihi terharu yang amat *laphingusleleh* tapi kte tak pergi kuliah sehari :'( ruginya , sebab angah takut kte pengsan , muntah on that day kan :') thanks a lot DEB! appreciate much ♥ ♥ ♥ hihi terasa diri ni sweet terlebih pula :D sayang awak sangatsangat hihi *nyorokdalamselimut*



banyakkan ubat yang kte dapat :'( adalah dalam 7 ubat yang kte dapat huk penat nak makan kot



nak cerita ni , kte dapat YES 4G hihi bestnya! boleh update blog selalu kan , hihi padahal busy tapi nak sejukkan hati sndiri huk :'( kte dapat broadband yes , dapat popcorn , air kotak , dapat kad JEMAN! yay sebenarnya nak ambil semua kad JEMAN yang ada atas meja tapi integriti tersemat di sanubari sebab tu ambil satu je eceh hihi tak boleh blah ayat kan :D laju gila broadband YES ni . tapi taklah excited sangat bila dapat YES ni sebab since matrik lagi kte dah guna YES angah , huuu heaven gila kot dekat matrik bila guna YES ni , rasa dah habis ikut peredaran zaman lah kot! bila surf internet , wah kemain bangga kan takde buffering haha :D gila riak waktu tuu *mukamerahmalu*








kay next story :) nak cerita yang kte terpilih masuk ICED16 yay! lepas tu dilantik sebagai program executive which have a LOT of works to do :'( kesian kak fiza stress nak make sure that this adjudicator seminar that just around the corner going well as what we had planning :D oleh yang demikian , princess yang omey pun datang membantu eceh! hihi kte tolong kak fiza contact with some lecturers to invite them but still there's no feedback :'( sobs sobs haha agak comellahkan bila buat sobs sobs hik :) takpe! biar penat sikit , yang penting banyak benda boleh belajar kay athirah ! hwaiting princess :D



 lepas tuu , wah banyak gila kan cerita kte? biarlah blog kte , tangan kte yang tekan keyboard ni :P rinduuu! nak balik rumah :( nak balik pusing :( nak peluk ayahibu :( nak sembang panjangpanjang dengan ayah ibu :( nak kacau gemuk dengan chemei :( rindu *tarikmuncung* dah sebulan tak balik since daftar sini sobs haha comelnya sobs kte ewww :D takpe angah dah tempah tiket balik hari raya aidiladha ni yay! *lompatlompatlaridalambilikyangcomelni* tak sabarnya nak balik naik KTM tuuu wooooo! gila jakun kan? biarlah kte orang kampung jee *nadasedih* seronok macam mana pun , next week still kena tempuh minggu ujian pertama hadui feeling nak balik tergendala kot , isnin test biochem , rabu test microb and statistik :) awak kan baik , doakan kte dapat jawab semua soalan dengan mudah dan betul kay , doakan kte dapat A oyeah! terimakasihdaunkeladi ye awak yang baik , nah kenyit mata ;)



Ya Allah , kau permudahkanlah minggu ujian pertama ATHIRAHLANI , semoga ATHIRAHLANI dapat jawab semua soalan dengan betul dan tepat , semoga ATHIRAHLANI berjaya dengan cemerlang A semua subjek , semoga ATHIRAHLANI gembira hihi amin ya rabbal al amin :D




itu je kot yang sempat dan larat untuk ditaip buat masa sekarang , bagi yang rajin menjenguk blog ni tanpa sebarang update story , maaf kerana buat anda terseksa eceh kemain kan kte ni sorry hihi :) selamat petang semua . rindukan kte kay ♥ assalamualaikum awak ♥

 xoxo;
athrh lani
COPYRIGHT @ATHRH-LANI, ALL RIGHTs RESERVED