miss :)

date ; 03 of nov '12
time ; 01.10 p.m malaysia ^^v


Assalamualaikum semua :)
sihat kamu kamu kamu? rindu kte tak? eceh tak ngakulah tuu! nyampah :) hari ni kte update belog ni lah , rajin nyewww, haha sebab esok ada kelas amali je yay yay yayyyyyy :D sebenarnya banyak cerita ni , tapi tak melibatkan emosi macam post yang lepas ewww malunya *tutupmukadengantualamandi* malumalumalu mencik ah camni (kay rasa nak tampo diri sendiri)



hem first of all , SALAM AIDILADHA MUSIMS  
maafmaaf lambat ucapkan kepada saudara dan saudari :'( biasalah kte suka sibukkan dan malaskan diri yang sememangnya malas yang amat ;) raya sangat best walaupun hanya tiga hari , eh cukup ke tiga hari? rasanya 2hari je kot dekat rumah , nak balik lagi ! nak tahu tak? kte balik raya hari tu naik bas malam raya , wah kemain feeling balik kampung waktu raya kan. Ingatkan nak menikmati pemandangan malam raya sambil dengar lagu raya tapi sebaliknya berlaku, tak sampai 5minit duduk terus flat . kay malu nak cerita , cukuplah angah dengan abgadk tahu peristiwa yang memalukan dan mengaibkan ewah bahasa macam nak ambil SPM haha :) hihi kte dah pujuk + merayu ayahibu untuk tidak pulang ke rumah menaiki bas kerana kte tak sanggup hadapi detikdetik mencemaskan huk! nak ayahibu cakap "erm nanti acik cuba naik train pula cuti pertengahan semester ye, mana tahu okay ke" , tanpa banyak persoalan kte pun setuju dengan cadangan ayahibu :) harap sangat naik train nanti okay please please! okay diam!



seterusnya jengjengjeng . wah overnya , ce cover sikit awak tu dah sembilanbelastahun hihi :) 
SELAMAT HARI LAHIR AZZAH RUSLINI . di sini saya kepilkan dan lampirkan video untuk awak , dan ini sangat teruk huk sorry . saya buat on the time sebab saya takde masa sorry sangatsangat kay! harap awak simpan dekat destop awak , dekat phone mahal baru awak . tujuan utama ialah untuk mengubati kerinduan awak terhadap saya hemhem maluu :) 


video



Lepas tu, kte nak ucapkan BEST WISHES (hem angah pesan jgn cakap goodluck sebab itu macam kte bergantung pada luck) to all SPM and STPM candidates especially to my little cute *cough* cousin ikah and my best partner , friend, enemy , phan suet lei :) hope both of you get straight 'A' hihi. yay! moga dipermudahkan semua kay kamu kamu sekalian. 



ehh, lupa nak beritahu kepada semua yang sepanjang duduk di UPM ni kte dah ada nama famous iaitu acik hihi. well, walaupun bukan semua yang panggil gitu dan ada yang panggil aiskem , tapi acik tetap diranking pertama haha :) dikesempatan ini , kte nak ucapkan ribuan dan jutaan terimakasih kepada pengarah iced sebab mulakan panggilan 'acik' bermula minggu orientasi lagi :) rapat sungguh rasanya ketika itu , *cough* sampai ada budak tanya , "ehh, awak adik fasi tu eh?" erm iye kan je lah waktu tu sebab blurr . sorry tertipu budak yang bertanya tuu kan. tapi kte tak marah pun dekat pengarah tu, sebab bagi kte cekelat kan. nasib baik bagi cekelat, kalau tak kte jadi garang tau. disebabkan cekelat tu jugalah , kte jadi comel haha *mukacomel* kay diam!


hah! ada satu lagi cerita baru, semalam berlangsungnya first match for ICED16, dan kte jadi chairperson a.k.a runner :) excited kemain kan. speaking in english for the whole night with debaters, team manager. haha yay macam boleh improve english je camni yay yay! suka nya walaupun english terabur macam gigi kte :'(  dapat pengalaman barulah kan, dan semestinya kte dah jumpa macammacam orang, macam adjudicator yang kte dapat that night . takpe sabar itu penting . *mukanyampah* oleh yang demikian, tak sabar nak second match , sebab best tengok diaorang debate tau! best sangat! suka suka :) marilah ramairamai datang ke dkap 7 december ni , tak rugi pung ! erm bestlah!


Rasulullah saw. Bersabda bermaksud:“Sesungguhnya Allah telah memberi wahyu kepada Aku yang memerintahkan supaya kamu semua bersifat tawadduk sehingga tidak ada seseorang pun merasa dirinya megah (lebih bangga diri) dari orang lain dan tidak boleh seseorang itu menzalimi dan melampaui batas terhadap orang lain”.(Riwayat Muslim)

"Ketahuilah, bahawa sesungguhnya kehidupan dunia itu hanyalah permainan dan suatu yang melalaikan, perhiasan dan bermegah-megah antara kamu serta berbangga-bangga tentang banyaknya harta dan anak, seperti hujan yang tanam-tanamannya mengagumkan para petani; kemudian tanaman itu menjadi kering dan kamu lihat warnanya kuning kemudian menjadi hancur. Dan di akhirat (nanti) ada azab yang keras dan keampunan dari Allah serta keredhaan-Nya. Dan kehidupan dunia ini tidak lain hanyalah kesenangan yang menipu. (alHadid:20)



okay itu je kot nak cerita dekat sini . maaf terlalu banyak cerita diceritakan sekali gus , pening le tuu haha kesian :) kerja banyak pending ni , rasa cubit pipi sendiri tau. dahlah guna line uspot, rasa bangga riak takbur tibatiba dapat line ni. wehh ingat senang ke nak dapat line ni ? selalunya limited jee mencik :'( ni semangat menaip kembangkempis pipi tekan keyboard lappy ni hihi kbye jaga diri awak baik baik sebab kte dekat sini ramai yang tolong jagakan be jealous peoples! haha salam tengahari sabtu .


xoxo;
athrh lani
COPYRIGHT @ATHRH-LANI, ALL RIGHTs RESERVED