Thank you :)

date ; 04 of  feb '13
time ; 09.55 p.m malaysia ^^v

Assalamualaikum w.b.t :) bagaimana iman? aurat tertutup rapi? eceh. mungkin orang akan cakap bajetnya nak tanya iman , aurat orang budak ni . poyoooooonyewww kay fine . Tapi kte cuma nak mengingat sesama kita , tak salah kan? kita semua insan biasa yang mudah melakukan kesilapan malah mudah lupa . maaf andai ada yang terasa . maaf ye awak.


hemhem okay kte nak cerita tentang cuti kte yang ohsem dan hensem ni tehee o____o  alhamdulillah seronok sangat walaupun terpaksa balik awal untuk kem. Takmoh ingat lagi tentang tuu . Hampir sebulan duduk rumah , apa kte buat ye? Selain kerap menziarahi abgamin yang beransur pulih di hospital dan di rumah . hah! lupa nak cakap . Terimakasih banyakbanyak kepada semua yang mendoakan kesihatan abgamin . Terimakasih banyak! nah flyingkiss eceh jangan tangkap jangan , kte maluuuu :D merah dah pipi kte hii .




Cerita baru pula . Dengar sini kawankawan , kte dengan angah mencuba sesuatu yang baru sepanjang kami cuti ni :) kami berjinakjinak dengan perniagaan secara online . Alhamdulillah semua berjalan lancar dan seronok dapat pengalaman baru . Thanks to all of you who keep support us from day one till now :) I'm really appreciate it so much , dear . Lets have group hug everyone hiii. For more details about our 'things'. Do visit our instagram (athirahlani / sarafiz) Lets shopping with us guys . hii macam promoter pula kan. Comelnya. Diam *_______*

sample for youuu .ala lagu digi gituu :) come and grab one ladies . worth it !


Kemudian , welcome february :) Hoping for the best , inshaAllah. Lets shine our day with awesome memories to remember , friends ! Ingat jaga diri , jaga hati , jaga iman . Selamat malam. Keep smiling , everyone. till then , toodles .


 "sesiapa yang tidak tidak mengasihi manusia nescaya ALLAH tidak akan mengasihinya" -(Mutaffaq' allaih)


xoxo;
athirah lani
COPYRIGHT @ATHRH-LANI, ALL RIGHTs RESERVED