penuh terimakasih kepada...

date ; 18 of may '13
time ; 11.50 p.m malaysia ^^v

Assalamualaikum . IhikIhikIhik senyum semua :') tadaaaaa! Rindu kte tak? ala rindulah rindulah . Kte rindu awak eceh :O Rasa nak marah diri sendiri je sebab abaikan blog kte uhuk . Maafkan tuanmu ini wahai blog omey , tuanmu sangat suka menyibukkan diri dengan pelbagai aktiviti bagai princess ewah menyempatkan perasan sikit .


ihikihik. Ada apa pada gambar di atas ihik . Selamat 20tahun athirah jailani pada 6 mei yang lalu. Moga berjaya dunia akhirat . Doa dimakbulkan . Cepat dapat jodoh *pang* .  Moga semua dirahmati Allah swt 


Di sini , kte nak ucapkan terimakasihdaunkeladi for all wishes . You guys are amazing friends :') For my one and only amazing , beautiful (like me) and  fantabolous sister , Deb , thanks for everything you had sacrificed for me , for the wasted tears , and for all pains you had gone through . I can't describe how amazing you are as my sister . I appreciated it so much . You always trying the best just to make me feel loved , appreciated and just to put a silly smile on my cute face although sometimes you are superb annoying or should I say everyday :') You know why I hate those day but you keep trying to make the day as my day . Thanks again deb . If and only if you read this , I just want you to know that IloveyousomuchtiilIcan'tdescribehowitis . Thankyou  


Ala terluah perasaan pulek kan. Malunye kte *pangdushpang* Terimakasih yang menyambut dan berusaha sebaik mungkin ewah kan macam nak berperang je kan. Takpe , kte nak ucap terimakasih je dalam post kali ni . Terimakasih banyakbanyak yang bersusahpayah. Walaupun agak sedih tapi alhamdulillah saya gembira juga . bercampurcampur perasaan tuu . Tapi kan kan kan , kte dapat banyak sangat hadiah ! banyak dan comel pulek. Terimakasih kepada semua yang melabur duit untuk membeli hadiah untuk kte yang dah 20tahun ni, Terimakasih sangat , moga ikhlas dan hubungan ini kekal , amin . 






Hah , ini cerita lain . Hari tu kan  , ktekan , ktekan pergi projek mega Koko Kak Naz dan kawan yang lain . Ada Ally Iskandar , Nur Aina yang sedap gila suara dia , kte sukanya! Lepas tu kan , ada booth untuk derma darah . Untuk pengetahuan hadirin sekalian , selama 20 tahun ini kte TAK layak untuk menderma darah pabila tiba di sesi menimbang berat . Jadi , dalam salah satu wishlist kte ada azam untuk menderma darah . Oleh yang demikian , di hari kejadian , kte berjaya untuk menderma darah walaupun ada 'konflik' di situ . Maaf saya nak sangat derma darah , maaf ! Kte jadi orang pertama yang derma . Sekejap sangat tak sampai 5 minit je pung .

AL : Akak selalunya derma darah berapa pack?
AN : sepeket je dik dah cukup :)
AL : tapikan kak , kte nak bagi dua pack boleh? ala bolehlah
AN : mana boleh dik , satu cukup .
AL : kedekut(dalamhati) *masam*

Lepas tu , mood kte happy sangat . Seronok macam dapat hadiah cabutan bertuah bagai . Ya Allah , perasaan waktu tu :O

Okay awak , kte ada banyak kerja lagi ni tak siap uhukuhuk :'( Bye jaga diri ,jaga hati ! Selamat malam Salam
COPYRIGHT @ATHRH-LANI, ALL RIGHTs RESERVED