Birthday pou :)

date ; 26 of Sept '13
time ; 06.15 p.m malaysia ^^v

Assalamualaikum :) Selamat hari Khamis semua . Esok Jumaat dan seterusnya hari minggu yang ditunggutunggu oleh pelajar dan pekerja ewah hiiii. Apa khabar awak? Belajar macam mana? Ada stress? Kawankawan semua dah tunjuk belang masingmasing? eh soalan apa ni? Maafmaaf . Hmm petang ni ada rajin sikit sebelum jadi sibuk semula malam kang ada meeting pula kan.

 Jadi kte nak cerita tentang BIRTHDAY POU 24 SEPTEMBER 2013 yang lepas. Ye itu hari selasa lepas hiii. We make it abgadk, although abg baskin robbin tu kantoikan plan kte huh memalukan je depan angah bila plan tak jadi wuuuu. Boleh pula dia jerit , adik nak berapa lilin . Ish abg ni kang :/ Hope you enjoy your day pou. Walaupun tak seberapa makannya, hadiah pun takde kan? Maaf sangat  :(



kepada POU ,
awak dah besar dan matang . sebab apa acik kata awak matang ? sebab awak sekarang dah genap 22tahun hahaha . eh bukan lah , sebab awak sekarang kerap bagi nasihat dekat kte , tak putusputus , hampir tiap hari ada je awak bagi kata semangat :D . Awak selalu fikir positif , awak selalu tahu macam mana nak tenangkan kte. Tu kte kata awak matang hiii. Selalu jadi pou yang hebat dan cantik macam yang acik kenal dan memang acik kenal :) wuuuu acik 'ter'puji lebihlebih pulek. Takpe IKHLAS ni . Lepas ni iolls doknye nak puji gitu lagi. Jaga hati sendiri, orang lain mana reti jaga hari keluarga kita ni kan? Hanya orang yang terpilih je yang pandai jaga hati kita kan kan? ada yang sengih ke? hiii whatever it is stay like this cause Iloveyou whoever you are hik 


kay bye nak makan sundae pie burger king hikhik bye salam :)
COPYRIGHT @ATHRH-LANI, ALL RIGHTs RESERVED