Giveaway Shade Dough by Hanis Zalikha ❤️

08/11/2016; 12.30pm











Assalamualaikum semua, as I doing random stuff blog walking here and there, then I go through this amazing give away. Then I decided why not join mana tahu rezeki dapat mencuba product baru dari Hanis Zalikha yang awesome especially color CREME CARAMEL AND ROSE TAFFY! Ahh cantiknya shade tu hukhuk :'( Sesiapa nak join pun boleh sebab tarikh tutup 13 NOV 2016, banyak lagi masa (click on the image above to join). I bet everyone had done a random kindness either you're aware or not, right ? Random kindness happened spontaneously without any sign. Jom kongsi nak? :)


For me, as long as I can remember, pernah satu ketika tapi tak sure tahun bila. Biasalah kalau kita pergi supermarket, mesti ada something nak beli kan? Tambahtambah kalau musim gaji, wow penuh supermarket dengan orang beli barang dapur stok sebulan, ye dok? So this one gorgeous old lady (around 55 y/o) go shopping by herself, dan tangan dia penuh sangat dengan barang. Mulamula nampak tu macam pelik, kesian makcik ni sorang pastu banyak barang. So a while later, I approached her and asked 'Do you need help?(sambil senyum paling manis)'. Nasib baik makcik tu tak menolak, kte pun tolonglah angkat sampai kereta. Sampai kereta dah letak barang dalam bonet dapatlah sembang sikitsikit. Biasalah orang berbudi kita berbahasa, makcik nak beri duit belanje sikit konon suruh beli air minum, tapi kte serba salah nak terima. Akhirnya makcik tu kalah and simpan balik duit dalam dompet dan beredar. Perasaan waktu tu macam seronok sebab dapat tolong strangers :) You all pun mesti ada pengalaman random kindness with strangers kan? Share lah sikit! Okay itu je nak share, jaga diri, jaga hati ❤️❤️❤️







**Giveaway ini adalah ditaja sepenuhnya oleh @loveaa.my_ dengan kolaborasi bersama blog www.bajuwarnacoklat.com. Sebarang pertanyaan mengenai produk Shade Dough [Lip Bait] by Hanis Zalikha, cara pembelian secara online atau cod boleh hubungi 013-264 7912**





Instagram ; @athirahlani
Facebook ; Athirahlani







No comments:

Post a Comment

COPYRIGHT @ATHRH-LANI, ALL RIGHTs RESERVED