SGShop Malaysia 10xRM100 shopping credit giveaway by Iman Abdul Rahim ♥

16/06/2017; 01.00pm




Hello and Salam Ramadhan untuk 10 malam terakhir, ya rabbi cepatnya masa berlalu :'( Ada ke yang mengejar 10 malam ni? Harap amal ibadah kita semua diterima Allah swt, amin  ♥  for today post, I decided to share a light topic, yelah kebelakangan ni kite asyik kongsi benda berat je. So hari ni kite chill join giveaway kak iman :) Mana tahu rezeki ramadhan, giteww~


Korang pernah tak beli barang China? Ala macam website taobao tu, hmm tahu tak betapa payahnya nak translate each and every chinese word in order nak beli barang dari website tu? menguji kesabaran keimanan dan ketakwaan wey! By now, ada website yang memudahkan kome semua membelibelah barangan China which is SGSHOPMALAYSIA! This website function as our personal shopper gitu, and harga masih murah berbanding pasaran malaysia kini (this is what I love to heard, actually ♥)


Since kak iman baik hati buat giveaway SGSHOP, kite pun naklah join! Nak shopping raya!! What will I get if I win RM100 shopping credit? hmmm banyak sangat dah dalam kepala ni :') So here I list some of things yang sangat comel menarik tertarik boom :D


First thing first, this cute daisy bag caught my eyes since I'm daisy fan ♥ korang boleh scroll instashop yang jual this kind of bag, mahai wey! And SGSHOPMALAYSIA save our money! Nakkkkk :O


Second, I'm kind of pengumpul bajubaju comel juga! Sekarang trend baju ni tengah 'in' kan? (kitepunterpengaruh) Murah kan? Rm20. ko dah kenapa SGSHOP jual murahmurah hmmmm

Dah lama cari cardigan, so I would like to purchase two or three colors! Tolonglah faham, color dia comelcomel wey, pink pun lembut je, pastu ada beberapa helai warna pastel, KO DAH KENAPA!




If you wonder what I would like to purchase at SGSHOPMALAYSIA website, I can't list all of them here, because too many to list (LOL athirah!) So, kak iman pleaselah faham kenapa kite nak RM100 shopping credit sgshop ni, nak shopping raya kak iman. Boleh nangis depan lappy ni dok scroll their items yang murah macam nak bagi percuma hmmm. Last but not least, I HOPE I WIN ♥ (After all semua ni rezeki, so jangan gaduh cari kite nak gusti. chill eh korang) 


Thanks for reading my annoying post regards this ahmazing SGSHOPMALAYSIA website, jum join ramairamai tapi takyahlah korang join :') nanti tipis peluang nak menang hohoho. okay bye, jaga diri jaga hati ♥







2 comments:

  1. assalamualaikum,
    singgah blogwalking dari GA yang sama

    https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/06/sgshop-malaysia-10xrm100-shopping.html

    ReplyDelete

COPYRIGHT @ATHRH-LANI, ALL RIGHTs RESERVED