baru satu ♥


date ; 21 of oktober '11
time ; 10.10 p.m malaysia ^^v

salamsalam semua ♥ rindumerindui tak? alhamdulillah! kamu tu! sibuk nak rindu kte bt apa ? bukanmuhrimbukanmuhrin batalkan ! okey nak merepek dah ni :) hemhem awak sihat sihat tak? kte alhamdulillah antibody masih mahu bekerjasama dengan kte yei! sayang antibody kte ♥ rasa dah berhabukbersawangberkuman dah blog ni , nak tolong tiupkan? fuhfuh! terimakasihdaunkeladi :) hemhem nak cerita ni kte dah habis MUET test for speaking tapi lagi 3 bahagian (writing , reading , listening) bulan depan *buatmukapalingtakutsambilkenyitmatakiri *.= dandandan! kte dah start PSPM sukanyasukanya dah pspm :( padahal takut bukan main dubdapdubdapsablublu! haha :) tadi kertas english nanti sambung pula hari jumaat minggu depan dengan matematik dan seterusnya sampai 4november ! lepas tu cuti kan diri selama 2minggu SAHAJA dan bermulalah semester 2 dengan kawankawan baru tutoran baru kmm baru koko baru semua baru :( nak sedih dah ni tapi orang hebat mana mahu nangis kan?

semoga athirah lani lulus dengan cemerlang 4 flat untuk pspm 1 dan juga band 5 untuk MUET aminaminabgamin :)


night salam mimpi kte tau ! nah flying kiss tangkaptangkap sorang satu jangan berebut tau cukup tuu hee ♥

xoxo;
athrh lani

No comments:

Post a Comment

COPYRIGHT @ATHRH-LANI, ALL RIGHTs RESERVED