cuticuti ♥

date ; 02 of jun '12
time ; 11.20 p.m malaysia ^^v

Assalamualaikum kawankawan :) hem! yei cuticuticuticuit hee! ce teka kte cuti dekat mana? haha salahsalah! biar kte bagitahu terus lah camni :) erm kte pergi kelantan dengan terengganu! *lompatlompat* best sangat! dekat kelantan 3hari , terengganu dua hari jee! bestnya! meh kte cerita! cuticuti dari 28 - 31 may jee :)

kte satu keluarga pergi bercuti kecuali angah hikhik kay kesian awak tak dapat itut kami cutiew haha X) kte suka pergi kelantan sebab suasana kelantan sangat best! duduk pantai gitu dekat bachok! ayah pun suka !*sepsep* rasa macam nak buat rumah je dekat sana :( ayah dengan along pergi candat sotong , pergi pagipagi balik tengah malam tapi sotong tu besarbesar tambah manis sangat! hik suka :) lepas tu jalanjalan *penat*


bestkan pantai? :)




along dengan ayah dapat sotong besaubesau :)

Terengganu duduk hotel dekat masjid putih terapung best! lepas tu ikut along ke uitm dungun untuk selesaikan semua benda lepas tu jalanjalan :) dua hari jee pung! tapikan terengganu tak macam kelantan sebab terengganu lebih kurang macam perak jee huk :P tapi best!


kuda dekat hotel malumalu :)



kay kelakar!


lepas tuu lepas tuu 29 may pula result pspm 2 matrik pula keluar! kay itu nanti kte cerita lain kali ye? ye? janganlah merajuk! nanti kte cerita kay huk! :( dah ngantuk ni selamat malam semua! terimakasihdaunkeladi sebab rindukan kte hik *tutupmukadengankainbatikibu* jaga diri! nah flying kiss separuh hik kbye semua ♥


hah! sebelum tu ini tuan blog dengan peminat hik!budak ni sekejap je dah melekat dengan kte , minat sungguh dia dengan kte kan ? kay malu!

xoxo;
athrh lani

No comments:

Post a Comment

COPYRIGHT @ATHRH-LANI, ALL RIGHTs RESERVED