rezeki :)

date ; 14 of july '12
time ; 10.50 p.m malaysia ^^v

assalamualaikum kawankawan semua yang comelcomel belaka melaka hihi :) apa khabar semua? demam? batuk? takde suara? kesiannya! minum air masak banyakbanyak kay awak! hem semalam semua budak diploma tahu hala tuju masingmasing untuk sambung degree ! sep semua kawankawan! seronok ye? alhamdulillah :')

padahal semua orang dok sibuk tanya kawankawan update dekat twitter , fb , blog bagai kan? kte baru nak bagitahu korang hari ni :( jangan marah ye awak! hik! first, alhamdulillah dengan apa yang dapat ni , tak tahu nak describe macam mana perasaan ni syukur sangat! kte dapat dekat sini jeng jeng jeng berdebar tak? lub dup ? hihi :)



tahniah dekat diri sendiri :) bagusnya awak athirah eh NUR! *usapkepala* padahal result biasa je kan? haha :') sebenarnya angah kte pun dekat UPM for microb and me biotech ! tapi paling best both of us in the same kolej which is kolej enambelas yeppi! *lompatlompat* harapharap dapat bilik dekat dengan bilik angah yei! aminn :)

erm dekat rumah ni dengar je lah taklimat panjang dari angah haha kelakar! angah paksa masuk tu masuk ni and siap warning yang orientasi nanti ada orang tu nak buli kte haha kay buat muka takut sangat sambil gigil gigit jari ! redha je lah bila kena buli minggu orientasi nanti ye NUR haha terimakasih atas ugutan! hah! ayahibu siap nak belikan kereta untuk kteorang supaya senang bergerak duadua nanti haha angah sukalah dapat kereta tapi sorry kte tak hebat pun bawa kereta ni gabra je lebih macam mana lah nanti angah oi! huk :'(

tadi dah download semua borang dari UPM tapi tak baca lagi hik :) dan dah mula listkan barang keperluan untuk ke sana ! lajukan kte? biar beli sikitsikit kan! ayahibu pun seronok kte dapat dekat UPM sebab senang nak melawat haha !





oh lupa nak cakap! tahniah kawankawan yang dapat tawaran hebathebat and goodluck kay! fighting :)pada yang dapat universiti hebathebat jangan bangga mendada je! ingat semua ni rezeki dan yang dapat biasabiasa macam kte jangan putus asa ini rezeki masingmasing dan berusaha untuk terbaik kay! semoga semua berjaya amin! okaylah nanti kte cerita lagi kay! esok sibuk sikit hihi nanti kte cerita haha :) kay selamat malam mimpi kan kte semua haha :) takecare! salam semua!





erm semoga NUR dapat menyesuaikan diri di tempat baru dan mendapat ramai kawan kelak! semoga NUR berjaya dengan cemerlangnya di UPM kelak! semoga angah jaga NUR dengan baik di sana kelak :) semoga dipermudahkan semuanya aminn aminn ♥

4 comments:

  1. congrats dear! blajr leklok kay kat sne~ hee ^^

    ReplyDelete
  2. cograts dpt sambung degree!
    Wana pon sama tp kos biase2 jek.. hehe

    ReplyDelete
  3. thanks wana :) congrats juga untuk wana! insyaallah samasama kte berjaya kay! amin

    ReplyDelete

COPYRIGHT @ATHRH-LANI, ALL RIGHTs RESERVED