Salam Aidilfitri 1433h :)


date ; 27 of ogos '12
time ; 10.30 p.m malaysia ^^v

assalamualaikum kawankawan! maafmaaf buat blog kte ni berhabuk tebal setebal jerebu :'( maaf sangat, sebab kte malas yang amat amat huk! selamat hari raya , hari untuk kte bersuka ria , selamat kami ucapkan , untuk kte hingga sampai tahun depan ,SELAMAT HARI RAYAAAAA! haha dapnya kte nyanyi lagu raya yay *tepuktepuk* awak sihat tak? ke dah sakit tekak duk minum air gas dan kuih raya? haha tak senonohnya awak ni :P



selamat hari raya maaf zahir dan batin dari hujung rambut sehingga hujung kaki ye kawankawan :) harap dimaafkan seikhlas mungkin! jangan risau kte pun dah maafkan awak semua walaupun awak tak pernah buat salah dengan kte huhu *laphingus* meh peluk ramairamai! ops yang halal je yang haram shuhshuh :D sayang awak! hihi malu *blushing*



bagaimanakah hari raya anda? eceh skema kemain NUR ni haha sorry rasa pelik gila dan otak beku bila dah lama tak taip huk nangis wuuwuuu T.T banyak tak dapat duit raya? ke awak tak dapat duit raya dah? haha kesiannya! kte dapat banyak sangat duit raya hoho *gelakbergaung* :D hari pertama raya yay beraya dekat rumah tokwan le! pagipagi solat sunat , bermaafan dengan semua , makan! best sangat :) semua puji baju raya kteorang hihi sukanya :) esoknya ke penang belah ibu pula ! seronok sangat dapat jumpa my awesome little cousins yang omey omey eceh! rindunya acik dekat korang huk :'(

okay erm dah start puasa 6 kawankawan? jum puasa samasama nak? kte dah start hari ni sebab minggu depan dah daftar UPM :( alhamdulillah dan insyaallah sempat dihabiskan minggu ni amin .

hah! bagi adikadik yang sedang diulit bukubuku , SELAMAT MAJU JAYA dengan peperiksaan yang berlambaklambak tuu , UPSR , trial bagai kan? insyaallah awak berjaya dengan cemerlang amin :) okay dahdah selamat malam , jaga diri baikbaik awak ! salam <3


xoxo;
athrh lani

No comments:

Post a Comment

COPYRIGHT @ATHRH-LANI, ALL RIGHTs RESERVED