hello UPM :)

date ; 11 of sept '12
time ; 07.15 p.m malaysia ^^v



group orientasi :)



assalamualaikum kawankawan semua *lambailambaimesra* :D haa lama kan kte tak halau cicak dekat sini? saja nak test diri supaya tak taiptaip selama mungkin eceh haha sorry kepada sesiapa yang rajin jenguk tapi habuk je banyak kan? sorry :'( ni nak cerita banyak cerita , banyakbanyakbanyak haha tipu jee *buatmukacomel*

hello UPM yang hebat! saya pelajar UPM yang hebat juga hihi :)terimakasih terima saya di sini .. terimakasih kolej 16 yang hebat ewah nak bodek kakakabang fasi jee :D erm terimakasih banyak ! orientasi mula pada 1 sept dan habis pada 9 sept , lama kan? tapi best sangat! group yang awesome , game yang awesome , fasi yang awesome , memang bestlah.. dan semalam dah start kuliah :D kuliah sikit je :') paling awal pun pukul 8pagi dan habis paling lambat 4petang .. coursemates pun bagusbagus , semua pandai tapi kte huk *nangisdalambaldi* dan international students pun baik juga!

pstt; sebenarnya kte tengah nak biasakan diri ni :'( dengan kakakkakak roomates , kawankawan coursemates , dengan bilik yang agak 'luas' , dengan masa , notes , prof :'( harap by next week kte dah okay aminn.. doakan kte tau awak! kte nak jadi kuat! kuat athirah kuat!



coursemates yang baikbaik semuanya! hai :)



semoga athirah lani sihat sejahtera , semoga athirah lani gembira dengan hidupannya di UPM , semoga athirah lani dapat menjalani hidupnya dengan ceria , semoga athirah lani berjaya dengan cemerlang "A" semua subjek ewah kemain kekeke :) , semoga athirah lani tidak dibenci oleh sesiapa , semoga athirah lani disenangi dan disayangi semua orang , semoga athirah lani tabah dan kuat untuk menghadapi cabaran dan halangan yang akan datang , semoga athirah lani tidak lupa akan agama , keluarga dan sahabatnya , semoga athirah lani tetap menjadi athirah lani :D amin ya rabbal al amin ..



hah satu lagi cerita ! kepada adikadik yang berumur 12tahun , SELAMAT BERJAYA UPSR! insyaAllah dipermudahkan segalanya hwaiting adik! kepada aqil , goodluck aqil!





hemhem awie tuu , semoga dipermudahkan semuanya dan semoga cemerlang 5A UPSR ni :) nanti acik sediakan hadiah ewah berani kau menabur janji yang tak tahu bila akan ditepati ni athirah :O insyaAllah ada rezeki , ada lah sesuatu :D hihi kepada semua GOODLUCK DIK!


okay rasanya dah panjang lebar sangat ni , padahal bukan ada yang membaca pun :'( kepada kawankawan , selamat berkuliah dan selamat menyesuaikan diri :') jaga diri semua .. salam dan selamat magrib :)

xoxo;
athrh lani
COPYRIGHT @ATHRH-LANI, ALL RIGHTs RESERVED