Janji kan?

date ; 02 of may '13
time ; 10.30 p.m malaysia ^^v






Assalamualaikum semua :') iolls nak sambung cerita yang tergendala sebelum ni . Salah satunya ialah softball. ihik tibatiba seronok kan :D Bila mulamula kte terjebak ke lembah softball? emm lepas mesyuarat ajk protokol maksis , Kak Ida tanya sesiapa nak join sukan tak? Faiz , Salwa , Azie pun bersemangat waja yang tinggi menggunung tanya Kak Ida macammacam . Akhirnya kte terpengaruh untuk menulis maklumat sulit di sehelai kertas . wuuuuuu takut pun ada masa tu . Wei agak ah , kalau kena gigi bola softball tu macam mana? tak rongak? kte dahlah kurang cantik , kang tambah rongak entah jadi apa dah .

Lepas tu , seminggu tu dah mula latihan . Dua kali main dah macam wowww ini hebat , kte sukalah main benda ni. Tapi tahap ketakutan masih di tahap yang tidak memuaskan. Niat dalam hati waktu tu , tak kisah pun kalau tak dapat main untuk kolej , asalkan dapat ilmu main softball dengan pengalaman . Macammacam pengalaman yang kte dapat . Salah satu yang kira extreme , bila rempuh abg Joe. Gila malu gila maluuuuuu. Dahlah rempuh abg joe , lepas tu kte yang terlentang terbang jatuh. Abg joe macam statik je dekat situ dengan muka serba salah . Maaf maaf abg joe , andai katalah abg Joe tersesat di sini membaca kan. Kte nak cakap , kte malu hahahahaha dah!

Hah , kte pun dapat ramai kawan baru . Kak feyra , kak dian , kak ina , kak bib , kak yan , kak nana , kak Q , kak ikah , ikah , salwa , farah , faiz , azie . yay! best sangat . Akhir pertemuan , lepas kalah dengan KOLEJ abgbiotechmengadasukaajukorang , kteorang semua bertandang ke DOMINO BANGI wei. Kak feyra belanje. Terimakasihdaunkeladi kak feyra haha :) Malam tu memang seronok habis , hilang sakit kepala , stress semua dah hilang sebab gelak je lamalama. Harap boleh buat macam tu lagi , amin hihihihihi :')






ini dua olang budak suka cali galuh sama gua . telutamanya di laluan kiri sana. yang memandang rakannya di kanan. luuu pehal salwa?

Oleh yang demikian , kte akan jadikan kenangan ni sebagai kenangan terindah eceh eceh terindah di UPM . InshaAllah , akan ada lebih banyak lagi kenangan manis untuk dicipta hihihihi tak sabar pulek. okeh , iolls sibuk dengan MAKSIS pula . Nanti iolls cerita dekat uolls kebenda MAKSIS tu okeng?Bye kiyomi hah tibatiba,  lagi kiyomi kiyomi. kay cukupcukuplah malu dekat lab biocell tadi dengan kiyomi. huk malunya yang amat . Dah jawab kot soalan tu , cuma tak lengkap. Bukan senang soalan nya pun. Malu lagi maluu. Buruk gila bila buat kiyomi dekat depan kawankawan . Oh my maruah . hem dahlah , kenangan tinggal kenangan . Harap tiada video yang dirakamkan. hik :D

Jaga diri awak . Dah macam lain je style skang? ewah ewah ewah heyyyah kan tibatiba .  kay merepek . Maaf andai ada kesalahan yang iolls buat dekat uolls. Harap uolls maafkan iolls kay . Thank you :') Salam . Nak flying kiss? takmoh bagi dah . Selalu berterabur takde siapa nak tangkap so no more flying kiss from me, eceh ayat merajuk konon kan . Jangan layan dia. bye :D




 Peace kiyomi semua ihik 

No comments:

Post a Comment

COPYRIGHT @ATHRH-LANI, ALL RIGHTs RESERVED