Kadangkadang .

date ; 05 of Jun '14
time ; 02.10 a.m malaysia ^^v




Kadangkadang
Hati gile
Kadangkadang je.






Assalamualaikum wbt. Tibatiba tak boleh lelap padahal tadi ngantuk kemain. Hati rasa tak sedap, macam ada tak sedaplah. Malas nak fikir bukanbukan. Tibatiba tadi teringatkan blog ite, tu yang rajin sikit ni hii. Imishyouuuu (muncungwajib) hmmm









Jadi, salah satu terapi kegemaran, wajib buat ialah "movie time". Baca dok? Salah satu terapi ye, bukan hanya satu. Ada je terapi lain yang kte buat, kang bila kte cakap kome dok ngate kte riak takbur macammacamlah, hahaha macam pelik je. Kay merepek. Dan, ia adalah cerita/movie yang sama tiap kali perkara kadangkadang itu berlaku. Sebab, tiap kali habis tengok movie ni, kte akan rasa lega sikit tanpa fikirkan kadangkadang itu. Terimakasih JEMAN, awak banyak bantu kte bila kadangkadang itu berlaku. That's why I cannot hate you :'( Katakata semangat? kbye!



No comments:

Post a Comment

COPYRIGHT @ATHRH-LANI, ALL RIGHTs RESERVED