Internship life 💕







Assalamualaikum everyone. 
Alhamdulillah this is my third week for my internship :) so far so good. I got to know good and humble peoples here who willing to teach me new things. Alhamdulillah :D At first it just me who doing internship here. Ya Allah tahap bosan dia rasa macam.. (Ko patut bersyukur tempat kerja ko ada wifi wey hahaha) tapi last week new internship student register. Rasa macam nak peluk je, tapi dia lelaki. At least ada kawan nak gaduh kan? Edok le nak gaduh dengan makcikpakcik abg kakak dalam office dan ladang tu, takde feel derr ;(

And guest what? Next week kte dapat lagi sorang kawan! Yay me yay. And the student is a girl. Perempuan weyy! Tak sabarnya hakak tunggu. Perasaan dia macam tunggu anak keluar wey! Hahahah over en? Ko tunggulah nanti ko intern dan ko sorang je dekat situ intern. But the good side to go intern by your own is you got all the attention. Hahaha I feel that till today. Esok lusa tak tahu le. Whereever you went, everyone will ambil berat yang amat. Padahal baru keluar dari office pi nursery, kecoh satu office cari iolls. Hahahaha tak tahulah nak rasa happy ke terkongkong ;) 

InshaAllah I will share more with you in future. And one more thing before I forgot. Happy Ramadhan Kareem everyone. May Allah swt grant us with His blessing throughout this month. Amin ❤️


See you again!




No comments:

Post a Comment

COPYRIGHT @ATHRH-LANI, ALL RIGHTs RESERVED