Doa makbul :)

date ; 01 of Aug '15
time ; 06.00 p.m malaysia ^^v







Assalamualaikum Ogos dan Salam Syawal 1436H :) Alhamdulillah~ Agakagak doa apalah yang termakbul en? haahah jap nak cerita lah ni. Excited lettew!


Ehem on my previous post, I did mention on "InshaAllah, on the next year I will get sister in law and InshaAllah brother in law too, kikiki aminnnnnn!" kan? Alhamdulillah, I already got an annoying BIL last few months and InshaAllah in few months ahead I'll got SIL. Wuhuuuu family besar dah wuuu~~ 

 kata-kata kita itu satu doa, jadi pastikan kita keluarkan kata-kata yang baik sahaja :)


So we celebrated our EID this year with 7 members, yay! And guess what? BIL bagi duit raya weyyy. Ko hado? hahahaha. Nanti kte post gambar-gambar raya family, in case you knew my BIL and SIL, kan? Boleh buat episod jejak kasih dekat sini kikkikiki. 


Sementara bulan syawal masih ada ni, dan korang masih pi rumah terbuka en? Kami Family Thelanis yang tak seberapa nak besar ni dengan rendah hati memohon maaf kepada semua atas kesilapan yang telah kami lakukan. Harap maafkan ye, siapa maafkan je boleh tengok gambar raya! hahahah :) Selamat Hari Raya! Kirim salam family korang kay. Jaga diri, jaga hati 


Thelanis became bigger yay!
Hmmm ko hado? hahahahah :)


Time ni, ayah suruh candid. So jadi macam bawah ni hahah... 
Of course lah I sayang you~ 
InshaAllah soon to be SIL :)
Next raya will be this bigger and InshaAllah ada rezeki mana tahu ada si kecik kikiki amin~


Dua orang budak sebelah tu memang sangat clingy, nak melekat dengan itew je :D 
Selamat Hari Raya dari kami ~






No comments:

Post a Comment

COPYRIGHT @ATHRH-LANI, ALL RIGHTs RESERVED