new semester ♥

date ; 25 of nov '11
time ;11.45 p.m malaysia ^^v

salamsalam semua *tepuktepukgemuruh :) semua dah balik kampus masingmasing? adikadik semua dah mula cuti kan? seronok lah ye? takpe takpe! hemhem :) 19 nov dah habis MUET dengan jayanya dan 21 nov telah bermula semester dua di KMPK ye ♥ harapharap semua berjalan lancar macam semester satu lalu! kawankawan doakan kte cemerlang 4flat ye aminaminabangamin :") oleh itu, nah tengok lah video merepek yang sangat lama! jadi pergilah charge lappy anda semua sebelum kehausan battery nanti :) ni masih fresh dari webcame yee
AMARAN : VIDEO INI SANGAT LAMA DAN TIADA KENA MENGENA HIDUP DAN MATI #nohaters :)



dah sakit mata? haha okey selamat petang semua salam :)

xoxo;
athrh lani

No comments:

Post a Comment

COPYRIGHT @ATHRH-LANI, ALL RIGHTs RESERVED