a bit :)

date ; 04 of feb '11
time ; 01.30 a.m malaysia ^^v

salamsalam semua :) sihat tak ? kte asyik demam batuk selesema muntah pening huh! taksukataksuka :( doakan kte cepat sembuh ye kawankawan yang baik lagi comel belaka! hemhem hari ni kte nak meluahkan perasaan boleh tak? biah lah ini blog kte suka hati kte lah kan nak tulis apa wekwekwek :) kte nak cerita apa ye! cerita pasal kawankawan kte lah ye :) okey selepas hampir lapan bulan dekat KMPK , kte agak sayang jugalah dekat kenangan yang ada hee , kawankawan yang manis tapi nakalnakal belaka semua tu dan roomates yang cool except beberapa orang yang buat hal tapi ada kisah?

bak kata ayah ; dekat university kte akan jumpa macammacam jenis orang dan kte dah jumpa macammacam jenis orang :) tapi kebanyakannya sangat manismanis baikhati comellah! macam fakhira , hidayah , azzah , sharkirah , rusna , lia , aida , chek , izni , budak M5T22 ramai lagi lah :) semput nak taip nama semua orang hee :)

selalunya kte melekat dengan azzah jee(phanphinphon please jangan jealous) macam kakak kte dah pun! tinggi comel :) boleh pinjam bahu selalu! yang penting kakak az selalu buat kte ketawa besaubesau sampai semua peliklah tengok kte asyik gelak je :) terimakasih kakak! kamu sangat baik dengan kte ! kte nak nasihat kan kamu ni, dengar baikbaik! bukan senang kte nak serius macam ni *batu :) kamu jangan putus asa tau , jangan ikut orang sangat , ikut kata hati ♥ kamu kena kuat! biar orang buat kte tapi kte jangan buat orang :) kte tahu kamu sayang kte kan hee :)



tapi ada juga yang mulamula sangat rapat tapi sekarang malas nak layan dah :) bak kata orang kerana mulut badan binasa kan? jadi kepada kamu yang tak reti nak jaga mulut semoga kamu bahagia dengan apa yang kamu ada ye , kte malas nak ambil tahu apa apa pasal kamu ! hah! dan kata nak facetoface dengan kte tu kan? berapa kali hah kamu bagitahu orang ramai yang kamu nak facetoface dengan kte? ada lima kali tak? ke lebih? kte tertunggutunggu juga bila lah kamu nak berani kan diri?

dah lah kawankawan ngantuk sangat ni :( hah! nak cakap kte dah habis Ujian Pertengahan Semester 2 dengan berlagaknya wah! doakan result kte gempak ye :) semoga athirah berjaya dengan cemerlangnya di dunia dan akhirat aminaminamin ♥ nak makan ubat then tidur dengan jayanya amboi! haha X) selamat pagi dan take care ye

xoxo;
athrh-lani

2 comments:

  1. haha..untung la nme betul sya disebut d cni.. adoi..mlu la awk..haha

    ReplyDelete
  2. oh dya jeles! eyh ade gamba saya lah! malu lah! kahkahkah

    ReplyDelete

COPYRIGHT @ATHRH-LANI, ALL RIGHTs RESERVED