penamat ♥



date ; 01 of may '12
time ; 07.00 p.m malaysia ^^v

salamsalam semua yang baik lagi cun dan hensem! hemhem :) kte dah habis matrik yeiyei *lompatlompatbintangsambillarisaturumah*. erm nak cakap yang kte seronok + sedih untuk matrik :) kte seronok sebab cuti panjang starting 27 april till november hiphiphorray! well , macammacam boleh buat tapi :( mula dah lagu sedih hukhuk.. kte takut result yang akan keluar ni macam teruk je tapi ayah kata biarkan benda yang lepas enjoy my holiday much hee ♥ erm agak merindui semua di matrik semuasemua lah! takmoh sedih tak macho hee! erm lain kali kte cerita kenangan dekat matrik yee.. nak siap makan dekat luar :) well kte kan jadi anak manja since i'm the only one who stay at home with mom and dad.. please jealous with me haha *buatmukaover* okey takecare semua ♥ selamat petang dan salam

xoxo;
athrh lani

No comments:

Post a Comment

COPYRIGHT @ATHRH-LANI, ALL RIGHTs RESERVED