just 2 day young :)

date ; 09 of may '12
time ; 05.24 p.m malaysia ^^v

salam hai :) sihat tak? semakin lama cuti ni semakin malas nak update blog ni :( padahal waktu dekat matrik tuu, kalau boleh tiap hari nak tekantekan huruf ni haih rindunya dekat sana :( madam ku haslina rindu kte dah tu , asyik suruh pergi kmpk je ni haha maklumlah madam ku kan suka nyakat kte :) rindu kte lah tu ! saya rindu madam sangat! teringat bila madam siku saya waktu tangkap gambar :( rindunya *meraung*

okayokay lari topik untuk hari ni tuu.. hari ini istimewa untuk ain basirah :) kawan kte yang pendiam pada awal semester 1 dan berubah mengganas di pertengahan semester 2 haha :) ni pasti tunjuk ajar azzah yang melampaui batas haha :)

mulamula kenal kmu , kte macam takut gila nak tegur kmu tahu! kmu suka senyum je , takut ah ! rasa macam , dia ni pehal senyum je bila orang tanya? menakutkan lah :( waktu tu kte berkepit dengan azzah je , tapi lamalama kte cuba juga nak tegur kamu , nyakat kamu sampai kamu ketawa and at last kamu ketawa besar punya dan kte suka! tak lama lepas tu , kmu dah pandai bersembang dengan kte siap menyakat kte kot!

pertengahan semester 1 dah nak habis semester 1 baru kte rapat gila kan? jadi macam belangkas dah ! kemana je mesti bertiga , kte , kmu , azzah :) *rindu* macammacam rahsia kte bertiga kongsikan? kalau kira tak cukup jari walaupun combine jari kte bertiga haha :) suka sangat kawan dengan korang , asyik gelakgelak sampai semput teruk :) thanks untuk semua kenangan yang sangat menarik :) kte kte ..... sa.... sa... ya.... yang kamu dengan azzah hemhem *sakittekakpula*

okaylah SELAMAT ULANGTAHUN KELAHIRAN KE SEMBILAN BELAS YA NURUL AIN BASIRAH :) (8may2012)
ada hadiah untuk awak ni sorrylah tak best :( yang lain tutup mata sebab ni untuk ain kte je! enjoy :)

video


selamat tengah petang semua *flyingkiss* tangkap sorang satu jangan tamak! (kakak sila terasa) haha salam semua :)

xoxo;
athrh lani

2 comments:

COPYRIGHT @ATHRH-LANI, ALL RIGHTs RESERVED