my last teen :(

date ; 06 of may '12
time ; 08.30 p.m malaysia ^^v

salam kawankawan :( erm perasaan biasabiasa je hari ni :( okay agak seronoklah sebab dah 19tahun wah remajanya kte eceh! tapi dekat rumah hanya ada ayah dan laa :( sedih lah juga kan, tapi okay je kot *okayayatdahberterabursorry!* rasanya birthday kte ditangguhkan ke minggu hadapan .. apa? ingat acara je boleh tangguh? birthday pun boleh okay :) bukan apa , sebab 13 may ni birthday laa pula so akan disambut sekali *eceh fikir positif nak legakan hati* hah! terimakasihdaunkeladi kepada semua yang rajin nak wish kte *buatmukacomel* macammacam gaya ada haha.. angah tulis ni untuk kte (tekan) sweetkan? kte rasa sangat terharu dan sweetnya kakak kte ni! sayang awak , mok! *tutupmukalarikedapur* hee :) tapi ada juga yang kelakar macam ni tapi kte suka baca


rasa macam hadui rajinnya duadua ni haih :) sweet pun ada ceh!*hentakkepaladekatdinding* thanks joon and nuub! duadua macam abg kte dekat matrik tuu.. duadua kelakar , duadua baik dengan kte , duadua takut dengan kte hee :)(okay please jangan terharu lebihlebih) hah! mana hadiah daripada korang ni? kte tunggu hadiah sampai rumah! lain kali buatlah benda yang merepek ni , kte suka baca !

okay kawankawan *_* terimakasih untuk hari ni , apapun alhamdulillah ALLAH swt panjangkan umur kte untuk sambut ulangtahunkelahiran ke sembilan belas , dan harap berpeluang untuk sambut lebih banyak angka kelak :) insyaallah semuanya berjalan lancar untuk ke sembilan belas tahun ini .. insyaallah ada hikmah yang baik terselit disebalik setiap kejadian :) doakan kte yang terbaik di dunia dan di akhirat kelak :) selamat malam ily <3

xoxo;
athrh lani

No comments:

Post a Comment

COPYRIGHT @ATHRH-LANI, ALL RIGHTs RESERVED