closer :)

date ; 08 of jan '12
time ; 12.45 p.m malaysia ^^v

salamsalam kawan ♥ second week of new year people! so how your new year? semua berjalan dengan lancar tak? insyaallah ALLAH SWT permudahkan semua aminamin :) mulamula kte nak wish selamat berjaya dengan cemerlangnya kepada maisarah lani untuk final exam di UPM nun :)saya tak rindu awak dah , terimakasihdaunkeladi luangkan masa ber-skype dengan saya semalam.. suka saya :) terimakasih juga kakak mira ustajah, saya suka kakak juga X) lainkali kte skype lagi yeee hee :) nanti kte doakan awak , awak pun doakan kte tau *.* nanti bila awak ke cameron jangan lupa jajan untuk kte tau! saya nak banyakbanyak daripada along dengan laa tau hee ily ♥



kepada laa pula :) kesian awak demam ye.. ibu call acik cakap awak demam :( tak pe kte doakan awak sihat , awak pun doakan saya sihat tau hee.. awak kena jaga diri sebab awak dah enambelastahun tau.. dah besau sangat tuu X) tapi saya dah sembilanbelastahun hee jeleskan? saya tahu awak jeles :) nak tahu tak? saya rindu awak juga! bila nak skype? huh!

hemhem.. jumaat malam lepaskan kankan :) kte dengan kak az dengan kak ain ke konsert far east! sangat best! sangat kelakar dan kelakar sangat abeabe far east! sangat teruja bila dapat tahu latar belakang abeabe semua! nak jadi CALON ah gini! cepat cari calon gini athirah! haha kelamkelam .. sebelum ni ada gak kenal tapi kaburkabur bila dengar nama kumpulan FAR EAST ni X) tapi sekarang dah suka pula dekat kumpulan ni ♥♥♥ nanti kalau ada konsert lagi kte nak pergi lagi yei yei yei :/ jum ramairamai!




sekarang tengah menunggu dengan sabarnya kedatangan ayahibualonglaa ke sini :) yei lompatlompatlarisatubilikpusingpusinggayutgayutdekatkipas ! saya rindu awakawak♥



dahdah kte ada banyak kerja ni.. minggu depan sangat banyak kuiz dan kuiz sangat banyak! tapi kte tak nangis pun sebab kte kuat kan? ayah! sigarang ayah ni kuat kan? :( doakan kte ye! terimakasihdaunkeladi kawankawan ♥

semoga athirah lani semakin kuat dari hari ke hari dan sihat tubuh badan dan mindanya :) semoga athirah berjaya di dunia dan di akhirat kelak aminaminabangamin :)


awak doakan kte , nanti kte doakan awakawak semua pula ye :) salam dan selamat hari ahad

xoxo;
athrh lani
COPYRIGHT @ATHRH-LANI, ALL RIGHTs RESERVED