Kolej Serumpun (kolej 12, kolej 14,kolej 15, kolej 16), UPM

30/08/2016; 04.40pm






Assalamualaikum and hello! Siapa yang terima tawaran belajar ke UPM, sila angkat kening. eceh hihihi. Dengar cerita tak lama dah nak daftar dan hadapi hari hari berorentasi, kemas barang elokelok dan pastikan semua ada okays :) Untuk entry kali ni, kaktyra fokuskan kepada kediaman/bilik para pelajar Kolej Serumpun,Universiti Putra Malaysia khususnya intake baru sesi 2016/2017. Sorry tapi korang tak jumpa kaktyra dah sebab I'm graduated on last June! wuhhuuu tapi Konvo bulan 10 ni yay! Alhamdulillah, syukur~ 





Dewan Putra 2 yang akan diadakan pelbagai aktiviti, dan surau disebelah dewan je :)





Kaktyra tahu mesti junior akan terbayang macam-macam, kolej macam mana, bilik luas ke edok, cafe dekat ke edok kan kan kan? Jadi kaktyra baik hati dan rajin nak share dengan korang. Actually kaktyra akan bagi link je sebab kaktyra pernah update tentang ni dekat blog kolej last 2 or 3 years. lama dah, tapi macam ramai yang dok tanyatanya lagi tentang ni. Why not I shared again, right? Tak rugi air liur pun, kaktyra taip je sambil kunyah kerepek WONDERCHEESE yang adik kaktyra jual ni hikhik :) (sedapnyayaAllah- iniakandisharekemudian)









Simple je bilik tapi nak lagi cantik pandaipandai hias untuk naikkan mood study okays :) Macam kaktyra punya bilik, ada wallpaper and of course gambargambar penaik semangat (JBisamust) kikiki . Oh lupa! Tahniah adikadik yang dapat sambung belajar, tak kiralah dekat Universiti mana pun,okay? Yang paling penting, niat kena betul dan jangan lupakan keluarga ♥♥♥ Take care, jaga hati.





COPYRIGHT @ATHRH-LANI, ALL RIGHTs RESERVED