teringat :)

date ; 06 of jun '12
time ; 10.35 p.m malaysia ^^v

assalamualaikum kawankawan semua *lambaianprincess* semalam hantar angah ke UPM dan lagi beberapa minggu angah habis final exam dan balik rumah cuti samasama , puasa samasama , along pun ada! ( laa jangan lew marah kan itew taw) dah lama tak demam , dan semalam bermulalah sesi demam dengan jayanya akibat berjangkit dengan angah sebelum angah balik UPM huk! ( nakalnyew awak angah bagi itew jangkit demam ) yang ingat last demam erm sebelum exam PSPM hari tuu.. rumah ni bising sebab dengan semburan haaaa shiiimmm kte , sokseksoksek aliran air hingusan , hukhukhuk batuk yang semangat dan ayah! tolong urutkan kepala :( hah ada cerita ni.. nak ceritalah *rindu*

azzah ingat tak hari kte demam teruk tuu? hik sejak semalam kte ingat kmu huk mencik! kay hari tuu , kte, azzah dengan ain ke walk in biology walaupun kteorang sepatutnya tak terlibat sebab tak de nama dalam list tapi sukahatilah *jelinganpalingtajam* :) hari tuu sebelum masuk LH5 dengan azzah , badan dah rasa lain macam tapi dah janji nak pergi samasama kuatkan badan ( terharu tak azzah? ain? ) masuk je LH wow sejuk kemain , tunggu ain datang , cop tempat paling comel gitu padahal badan dah berpeluh :( cuba bayangkan dalam LH yang sejuk badan boleh berpeluh? kay dah ada tanda tu..

lepas tu, start je sir zuwairi bercakap , hah! kepala dah pening nampak sir jadi dua kay berlagak cool padahal muka pucat azzah tegur :( lepas 25minit kot bisik dekat azzah , "jum teman ke toilet" , bangun terus pergi dekat pintu keluar cari toilet walaupun masa tu ada budak laki mana tegur , ambik kau tak dilayan haha :) masuk toilet pun jalan melelong :( azzah pun suruh kte balik bilik dan dia tolong bawa beg dan makanan untuk kte *terharu*


nak tabik hormat untuk yang ambil berat :)


sampai bilik , buka tudung , ambil baldi letak sebelah katil , baring sambil nangis (nasib baik roomates tak perasan sebab semua tengah berdengkur hik) pandai kau cover athirah! tengah layan emosi tibatiba azzah datang urut kepala badan semua , dan kte muntah :) *lega* lepas tu azzah balik thanks azzah! rindu!

lepas tuu , roomates pun gabra lah tengok kte nangis dan diaorang dapat detect , mulalah sesi ambil berat hik! semua mula cari ubat , sorang urut kepala badan , selimutkan kte dengan selimutselimut korang bertiga , lekatkan cool fever :) esoknya korang pening dengar kte jeritjerit macam biasa sebab kte dah sihat ! cepatkan kte sihat? sebab disembuh oleh kasihsayang kawankawan eceh *muntahbiru*



sebenarnya tulis panjangpanjang ni nak cakap , kte rindu kyra , dya , anis *laphingus* dah bye nak rehat :) selamat malam semua! jaga diri jangan sampai demam macam kte huk!

xoxo;
athrh lani
COPYRIGHT @ATHRH-LANI, ALL RIGHTs RESERVED